Vi er begeistret for å ønske
alle kunder på Haugalandet
velkommen som våre
nye Rackit-kunder!

Som du kanskje allerede er informert om gjennom brevet fra Haugaland Kraft (HK), har vi overtatt ansvaret for din alarmtjenesten.
Dette betyr at du nå er en del av Rackit-familien og vil nyte godt av vår ekspertise og dedikasjon til å levere førsteklasses sikkerhetsløsninger.

Direkte tilkoblet brannvesenet

Vi er glade for å kunngjøre at Brann Direkte-tjenesten opprettholdes som en del av vårt tjenestetilbud. Som den eksklusive leverandøren av Brann Direkte på Haugalandet vil vi sørge for at brannalarmsystemet ditt er pålitelig og gir deg den tryggheten du fortjener.

Helgevold Elektro er din lokale Rackit-forhandler, og de vil være ditt første kontaktpunkt hvis du har noen tekniske behov eller spørsmål. Med deres omfattende kunnskap og erfaring vil de sikre at du får den beste servicen og støtten du trenger.

Vekterutrykning og alarmstasjonstjenesten blir også lik som før

Avarn vil rykke ut dersom din alarm blir utløst, samtidig som profesjonelle operatører følger den pågående situasjonen live.Kodeord ved utløst alarm samt kontaktpersoner blir det samme som tidligere.

Ønsker du å endre oppdatere vennligst ta kontakt med vårt kundesenter på mail. post@rackit.no


Vi ser frem til å introdusere spennende nye muligheter for deg i fremtiden. Snart vil vi dele informasjon om oppgraderinger som vil gjøre det mulig å integrere energistyring (energisparing) i ditt alarmsystem. Dette vil gi deg en enda mer helhetlig og effektiv sikkerhetsløsning.

Alt i én app

Alarm, lys, varme, videokamera
– du styrer alle funksjoner fra én brukervennlig Smart-app.

Ønsker du å utforske utvidelsesmulighetene dine?
Skriv inn kontaktinformasjonen din, så vil vi ta kontakt og presentere deg for de spennende alternativene.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at fakturaer for alarmtjenesten din vil fremover komme direkte fra Rackit. Dette er en del av våre innsats for å sikre en sømløs og effektiv kundeopplevelse. Vi gleder oss til å betjene deg som Rackit-kunde og sikre at du får den beste sikkerhetsløsningen for ditt hjem eller bedrift. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål eller behov for assistanse.


Velkommen til Rackit!