En komplett driftsplatform

for boligbyggelag og sameier

Adgangskontroll

Bytt ut systemnøkklene med moderne adgangskontroll. Få en bedre og sikrere kontroll over borettslagets fellesinnganger, boder og garasjeanlegg. Løsningen fra Rackit kan benyttes for flere bygg og flere lokasjoner.

Drift og support

Rackit leverer i samarbeide med våre forhandlere gode serviceavtaler som sikrer våre kunder en kontinuerlig drift og support av våre løsninger i hele Norge.

Unngå vannskader

Få stoppet vannlekkasjer i borettslaget øyeblikkelig. Med kombinasjons-pakken vår får dere melding om vannlekkasjer og sensorer som stopper vanntilstrømning før skaden blir stor.

Velg brann direkte

Trygg borettslagets liv og verdier og velg vår brannalarmsløsning med melding i app. Direkteoppkobling til brannvesenet*. (Gjelder kunder i Rogaland)

Få en full vurdering av borettlaget

VI har lang erfaring med løsninger for borettslag og sameier. Vi passer på at valg av løsning er tilpasset alle ønsker og holder i leveransene fra befaring til avklaringer, installasjon og videre drift

Om Rackit

Rackit leverer en av markedets mest komplette løsning for sikring og styring av tekniske løsninger til borettslag og sameier. Kamera, brannalarm, vannalarm, adgangskontroll, energistyring og nettverksløsninger i en og samme løsning.

Nøkkelen til en god løsning er ett godt nettverk og wifi

Byggets tekniske grunnmur

Byggets nettverksløsning er selve navet i byggets tekniske løsninger. Det hjelper lite å ha en «superrask» nettverkslinje hvis ikke nettverksinfrastrukturen i bygget klarer å holde samme standard.

WiFi i garasjeanlegg og fellesområder for bilen, billaderen og garantert mobildekning er viktigere enn noen gang tidligere. Rackit tilpasser en løsning etter behov og kan også om ønskelig ta ansvar for all drift og vedlikehold.

Sikkerhet er førsteprioritet!

Vi i Aspervika Borettslag har hatt gleden av å være tilknyttet Rackit sin Brann Direkte tjeneste en stund nå, og vi kan trygt si at vår sikkerhet er i høysete. Våre beboere setter stor pris på den ekstra sikkerheten løsningen gir med umiddelbare responsen fra brannvesenet uten unødig forsinkelser. I tilfelle av en reell nødsituasjon, føler vi oss trygge på at brannvesenet vil gi oss den nødvendige hjelpen vi trenger, når sekundene virkelig teller. Alt i alt er vi veldig fornøyde med tjenesten, og vi vil absolutt anbefale denne tjenesten til andre borettslag som ønsker å oppgradere brannsikkerheten.

Takk til brannvesenet i Rogaland for deres innsats og dedikasjon til å holde oss trygge!

Som eneste leverandør, tilbyr RackIt kunder i Rogaland direkteoppkobling av brannalarmanlegget til brannvesenet, og flere steder vil vi etterhvert kunne også gi flere denne muligheten.

– Helge Hegrestad Driftssjef i Aspervika Borettslag,

Ekstra viktig med vannalarm og autostenging i bygg med boenheter over flere plan

Få stoppet vannlekkasjer i borettslaget øyeblikkelig. Med Rackit sendes det melding om vannlekkasjer og sensorer som stopper vanntilstrømning før skadene blir store.

Selv med de beste rutinene kan en vannskade i et borettslag ta tid å stoppe. Ikke alle andelseiere eller leietakere kan ha satt seg inn i hvor hovedstoppekranen er, eller har montert sensorer som stopper vannet. Samtidig er det borettslagets forsikring som ofte skal dekke vannskader når uhellet har skjedd. Med vår vannalarm stenger sensorene vanntilstrømning raskt før skadene har blitt store.

Gjør adgang til bygget enklere, sikrere og mer fleksibelt

Sørg for at uvedkommende ikke har adgang til borettslagets fellesområder. Begrens tilgang til garasje og oppganger med våre adgangsløsninger. Administrasjon av adgangskontroll til fellesområder og leilighetene i samme løsning. Gi full eller begrenset tilgang til hjemmesykepleie, service og utrykningspersonell.

Alt i samme app også for fellesarealer

Beboerne får fra sin app tilgang til å styre alarm og smarthjem funksjonalitet i egne leilighet, samt alle fellesfunksjoner som åpning av garasjeport , hovedinngangsdør samt andre dører i sameiets fellesarealer. Smartere adgangskontroll gir også mulighet for multilokasjon og administrasjon for tilgang og brukere.

Nye beboere

Et stort problem i borettslag er å holde kontroll på nøkler når beboere flytter ut og nye beboere flytter inn. Med adgangskontroll fra Rackit får du full kontroll med vår meget brukervennlige programvare

Tilrettelagt for hjemmesykepleie, service og utrykningspersonell

Med Rackits løsning får dere frihet til å dele ut midlertidige tilganger til tjenester som hjemmesykepleie og andre tjenester beboerne benytter seg av. Pågående service arbeider, du kan enkelt tildele midlertidige tilganger fra oppstartsdato til sluttdato.

Drift og vedlikehold

Vår serviceavtale sikrer dere kontinuerlig drift og support av løsningene dere har valgt hos Rackit.

Full kontroll i sanntid

Enterprise Dashboard gir deg ultimat kontroll over alarmaktiveringstilstanden, dørlåser og tidsplaner, termostatinnstillinger og mer fra alle dine lokasjoner, leiligheter og fellesområder. Legg inn bruker grupper – som beboer, service personell, utrykkningspersonell, hjemmesykepleie. Sperr tilgangen til beboere når de flytter, gi engangstilgang til servicepersonell m.m.

Kameraovervåking av borettslagets utsatte fellesareal og garasjeanlegg

Borettslaget kan få egne kameraer på områder der dere ønsker økt sikkerhet rundt. Det kan være rundt boder, garasjeanlegg og andre fellesområder. Kamera har en meget stor preventiv virkning, og vil medvirke til redusert antall hendelser av hærverk, tyveri og innbrudd. Er skaden skjedd så leveres alle våre kamera med opptaksløsning som kan benyttes i forbindelse med oppklaring og etterforskning av hendelser.

Skylagring og smart varsling

Video – overvåking tilknyttet intelligente analysesystem sikrer at opptakene er tilgjengelig når du trenger det som mest. Kombinert med en komplett serie med kamera med høy kvalitet som er tilpasset installasjon i de fleste miljø, vil sameier og bedrifter i alle størrelser få nytte av. Løsningen kan enkelt administreres fra alle digitale flater.

Alle borettslag bør ha direkte oppkobling til brannvesenet

En brann i et borettslag kan bli alvorlig for flere enn der brannen startet, med fare for liv og materiell. Brannen kan spre seg til naboenes boenheter, om det er rekkehus eller leiligheter. Har brannen startet er det viktig med hurtig beskjed til brannvesenet når sekunder og minuttene teller som mest.

Som eneste leverandør, tilbyr Rackit kunder i Rogaland direkteoppkobling av brannalarmanlegget til brannvesenet, og flere steder vil vi etterhvert kunne også gi flere denne muligheten.

Auto åpning av garasjeporter og inngangsdører ved utløst brannalarm slik at brannvesenets mannskaper kommer raskt og effektivt til. Kamerabilder fra alarmsted. Automatisk varsling til beslutningstakere i sameiet, er noen av de løsningene Rackit kan tilby for å øke borettslagets brannsikkerhet.

Styring av screens for fellesområder og individuelt for hver enkelt leilighet.

Alarm.com-appen fungerer med både Somfy IO og Somfy STD motorer, og gir deg fleksibilitet til å tilpasse dine screens og persienner til å fungere akkurat slik du ønsker. Om sommeren kan du for eksempel lukke screen eller persienner automatisk så snart innetemperaturen overstiger 25°C. Dette beskytter møbler, kjæledyr og planter mot solstrålene og holder huset svalt, samtidig som det utsetter behovet for å slå på aircondition.

Om vinteren fungerer solen som en ekstra varmekilde, og de elektriske sjalusiene og persiennene kan åpnes for å slippe inn varmen. Når solen går ned, kan de lukkes for å beholde varmen inne i huset. Dette gir deg en mer effektiv måte å holde huset ditt varmt på og kan hjelpe deg med å spare på energiregningen.

Nyhet: Nytt samarbeid

Trygge, energieffektive hjem og virksomheter

Med Rackit har du et systemet som er laget slik at alle produkter snakker sammen – i én og samme app.