Smart alarm

Full kontroll, full frihet & enkel å bruke

ALT SAMLET I ÉN APP

Alarm, kamera, lys, varme, garasjeport og elektronisk dørlås – alt styrt fra én app

FØLG MED PÅ DET DU VIL

Få varsel om at barna er kommet hjem, eller bli minnet på å låse inngangsdøren etter du har reist hjemmefra.

LAG SCENER

Med stemmen eller et tastetrykk kan du kontrollere flere funksjoner samtidig – og skape dine egne scener.

FG GODKJENT

Smartere hjemmesikkerhet

Komplett brann og innbruddsalarm

Løsningen kan enkelt utvides til komplett SmartHjem for sømløs automatisering og kontroll. Rackit har som leverandør av alarm.com i Norge gleden av å tilby de beste løsningene for å overvåke, beskytte og automatisere hjemmet ditt.

Hvorfor det er smart å velge Alarm.Com fra Rackit?

Valgfrie tjenester – Sett sammen den tjenestporteføljen du har behov for. Ikke betal for tjenester du ikke bruker. Vi tilbyr: Alarmstasjon og vektertjenester, direkte tilkobling til brannvesenet i enkelte områder, Smart hjemmeautomasjon i Appen, kamera med lagring. Se vår tjeneste oversikt.

Kamera ute og inne

Et par ekstra øyne er trygt og praktisk

Å installere videokamera gir økt trygghet. Med infrarød bevegelsessensor og videoanalyse kan kameraene oppdage, gjøre opptak av og automatisk varsle deg når det er bevegelse på eiendommen din, dag og natt. (Kameraet overvåkes ikke av alarmstasjonen, det er kun du som ser og har tilgang til bildene.)

Kameraene kan programmeres til å gjøre opptak når innbrudds- eller brannalarmen utløses. Du kan også programmere kamera til å styre lys, slik at utebelysningen slås på automatisk når det er bevegelse i kameraets alarmsone.

Live-bilder og automatisk opptak gir det full kontroll. Og ikke bare hjemme – du kan ha kamera plassert på forskjellige adresser. Det er praktisk: Er det brøytet fram til hytta? Har snekkeren kommet langt på stakittgjerdet? Husket jeg å lukke garasjedøra? Hvem er det som ringer på?

Boligalarm

Det som aldri skal skje, kan skje likevel. Da er sekundene avgjørende. Våre prisvinnende boligalarmer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann raskt og varsler umiddelbart både deg og alarmstasjonen.

Det siste er valgfritt, men vi anbefaler at du velger alarmstasjon med utrykningstjeneste. Da varsles Avarn Security og det lokale brannvesenet umiddelbart*

Komplett Smartdør!

Visst kan dører være smarte! Og du trenger ikke være av den nysgjerrige sorten for å sette pris på å vite hvem som dukker opp.

Med Smartdør fra Rackit slipper du å holde styr på nøkler – døra åpnes med personlig PIN-kode. Alarmen deaktiverer du fra låsen, som du også styrer enkelt via appen din. Vil du for eksempel slippe noen inn selv om du ikke er hjemme, går det fint.

Fyll ut og få et uforpliktende tilbud

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så hører du fra oss snart.

Du kan også ringe eller sende e-post, hvis du foretrekker det.Telefonens åpningstider er hverdager 08.00-18.00

+47 51 52 00 50

post@rackit.no

Komplett brann og innbruddsalarm

Endelig tilgjengelig i Norge! Smartere hjemmesikkerhet fra verdensledende alarm.com – tilknyttet Avarn Alarmstasjon.

1 x Gateway

1 x Betjeningsenhet


1 x Magnetkontakt


2 x Bevegelse-sensorer


3 x Røykvarslere

Tastatur Trådløs
Alarm Gateway – Bolig Alarm 
Optisk Røykvarsler – FG godkjent
Bevegelsessensor IR-16SL