Få kontroll over bedriftens sikkerhet og energistyring

Reduser tid og energikostnader ved å integrere alle de individuelle systemene i bygningen din i en app.

Vi tilbyr bedrifter både profesjonell vektertjeneste gjennom vår partner Avarn, og avansert sikkerhetsovervåkning av bedriftens lokaler med kamera og sikkerhetsustyr.

Med én app styrer dere driften av virksomhetens bygg. Rackit systemet er et solid system med mulighet for påbygninger. Rackit-systemet kan fleksibelt tilpasses og utvidet etter bedriftens forskjellige behov

Styr hvor ansatte har tilgang med vår avanserte adgangskontrollsystem. Sikre at ingen uvedkommonede har adgang til bedriftens lokaler.

Ta grep om energistyring i bedriftens lokaler. Med flere tiltak kan energi spares. Det kan være styring av termostater i rom, benytte automatiseringer når lokalene er i bruk for opp og nedregulering av temperatur, styre screens/ ytre solskjerminger og knytte styring av solcellepanel inn i systemet.

Rackit tilbyr alt-i-ett-løsninger for innbruddsalarm, adgangskontroll, video og energistyring til bedrifter. Med våre løsninger kan du ha full kontroll og innsikt uten å måtte vedlikeholde mye infrastruktur selv. Vår skybaserte teknologi og intuitive grensesnitt gjør administrasjonen av din virksomhet enklere og mer effektiv.

La oss gi din bedrift et godt tilbud

Vi tilrettelegger og knytter sammen både eksisterende og nye systemer. Sammen finner vi en optimal løsning og som du kan oppgradere etter behov.

De viktigste fordelene med bedriftsautomasjon

Automasjon er i dag en viktig del av byggets funksjon. Det handler om styring, regulering, overvåking og optimalisering av lys, energi og annet teknisk byggstruktur. Vi er opptatt av å tilby et helhetlig system der automasjon forstår byggets aktiviteter og handler utifra behov.

Størst på sikkerhet og automasjon
Alarm.com + Rackit

Tjenestene til Rackit leveres av det som er å regne verdens største leverandør på sikkerhet og automasjon. Alarm.com

Alt i en app
Hele bedriften administreres fra en løsning som du også kan kontrollere fra en og samme app.

Utvid etter behov
Løsningene kan utvides etter behov. Kontakt oss, og vi vil sette opp en gjennomgang for å få tilpasset løsningen for akkurat din bedrift.

Automatiske oppdateringer
Systemet krever ingen installasjon av software og vil automatisk holde seg oppdatert og gi din bedrift tilgang til de siste funksjonene.

En enklere og mer effektiv hverdag

Med en app har administratorer og medarbeidere i bedriften tilgang til sikkerhetssystemene, dørene, lysstyring, mulighet for å justere temperatur m.m. De ulike rettighetene kan selvfølgelig tilrettelegges.

Automatiser bedriften din
Basert på hendelser kan systemet automatisk tilpasse seg. Slik at bedriften kan spare både tid og energikostnader.

Full oversikt

Med full oversikt over all sanntids-aktivitet har bedriften mulighet for å følge med på hva som skjer på ulike steder til ulike tidspunkt. En kan også sette opp varsel som gir beskjed om noen f. eks har glemt å låse eller lukke ulike deler av virksomheten.

La oss vise et forslag som er tilpasset din bedrift

Sammen ser vi på hvilke funksjoner du har i dag og hva du ønsker å sette i system. Deretter får du et tilbud med pris ferdig levert og installert av våre fagfolk. Du kan også begynne med noen enkel sentrale funksjoner, for så å bygge ut etter hvert.

Kontroller ansattes tilgang til sensitive områder

Med innstillingene som finnes i app for adgangskontroll, kan bedriften lett styres hvor ansatte og besøkende har tilgang. Med få tastetrykk kan tilganger gis eller tas bort. Administrasjonen av tilganger har aldri vært enklere.

Alt i samme app og for flere bedriftslokasjoner

Med én app styrer dere driften av virksomhetens lokasjoner. RackIt systemet er et solid system med mulighet for påbygninger. RackIt-systemet kan fleksibelt tilpasses og utvidet etter bedriftens forskjellige behov

Styring av lys og varme i bedriftens lokaler

Lysstyring kan knyttes til resten av bedriftens automasjonsløsninger for en sømløs totalløsning. Flere lyskilder kan knyttes sammen til scenarier eller tidsplaner etter behov, sammen med regulering av temperaturen i lokalene.

Videoovervåking

Videoovervåking tilknyttet intelligente analysesystem sikrer at opptakene er tilgjengelig når du trenger det som mest. Kombinert med en komplett serie med kamera med høy kvalitet som er tilpasset installasjon i de fleste miljø, som bedrifter i alle størrelser vil få nytte av. Løsningen kan enkelt administreres fra alle digitale flater.

Skylagring og smart varsling

Video – overvåking tilknyttet intelligente analysesystem sikrer at opptakene er tilgjengelig når du trenger det som mest. Kombinert med en komplett serie med kamera med høy kvalitet som er tilpasset installasjon i de fleste miljø, vil sameier og bedrifter i alle størrelser få nytte av. Løsningen kan enkelt administreres fra alle digitale flater.

Felles løsninger for energisparing

Med vårt system har bedriften et styringsverktøy for for solcellepaneler som snakker med de øvrige funksjonene.

Kontroll over strømforbruk og kostnader

Smart energistyring gir både bedre komfort og lavere energiforbruk for bedriften. Settes en fast varmeplan opp, kan temperaturen reguleres etter når det er aktivitet i lokalene. En slik automatisk varmeplan vil kunne spare for store kostnader på strømregningen, samtidig som ansatte får et bedre inneklima.

Temperaturovervåking

Beskytt kritiske eiendeler ved å overvåke temperaturen i frysere/kjøleskap, serverrom, medisinsk utstyr og mer.

Motta varsler hvis temperaturene overskrides i et angitt område, og hent historiske rapporter som oppsummerer temperatur over tid.

Ferdig integrert screens fra NorDan
Gir tryggere produktgaranti

Flere av Rackit produkter kan leveres ferdig montert direkte fra NorDan fabrikk. Med integrerte screens og motorer fra Somfy levert fra fabrikk, kreves det mindre installasjon på stedet. Samtidig er det da enkelt å legge til styring sammen med bedriftens øvrige funksjoner og slik at vinduene automatisk blender for solen og regulerer innetemperaturen i bygget.

Adgangskontroll og kortleser for næringsbygg

Med vår smartere adgangskontroll fra Alarm.com kan du kombinere brukerstyring med integrert alarm- og videokontroll. Uansett om du har en liten bedrift med én dør eller en stor flerlokasjonsoperasjon med mange dører, har vi en løsning som passer for deg.

Alt i en app
Med vår mobil-app kan dine ansatte bruke sin smarttelefon som adgangskort for å få tilgang til dører. Du kan også enkelt legge til eller fjerne adgangsbrukere og kort fra Alarm.coms mobilapp eller nettside. Låser kan åpnes og stenges fra hvor som helst og automatiseringsregler og tidsplaner kan redusere falske alarmer.

Skreddersøm
Med våre stadig utviklende systemmuligheter kan vi nå programmere en alarm til å gå av når visse dører åpnes, for å holde driften enda sikrere. Vår sømløst integrerte video gjør det også enkelt å gå fra en adgangshendelse til den tilsvarende videoen med ett trykk.

Drift og vedlikehold

Vår serviceavtale sikrer dere kontiunerlig drift og support av løsningene dere har valgt hos Rackit. Våre løsninger er enkle og sikre å drifte. Med presis tilbakemeldinger i systemet kan bedriften styre alle deler av virksomheten i lokalene. Vår serviceavtale gir i tilegg bedriften kontinuerlig drift.

Med Rackit kan bedriften være direkte oppkoblet til brannvesenet

En brann kan fort bli alvorlig for flere enn der brannen startet, med fare for liv og materiell. Har brannen startet er det viktig med hurtig beskjed til brannvesenet når sekunder og minuttene gjelder.

Brann direkte er kun i Rogaland
Som eneste leverandør, tilbyr RackIt kunder i Rogaland direkteoppkobling av brannalarmanlegget til brannvesenet, og flere steder vil vi etterhvert kunne også gi flere denne muligheten. Brannvesenet kan også gjennom løsningen få tilgang til anleggets system, slik at adgang til bygget er optimalt.

Beskytt verdier med vekterutrykning fra Avarn

Rackit er direktekoblet til døgnbemannet alarmsentral fra Avarn som rykker ut dersom alarmen blir utløst, samtidig som operatører følger den pågående situasjonen live. Tjenesten inkluderer utrykning fra vekter, dag og natt, året rundt.

Nyhet: Nytt samarbeid

Trygge, energieffektive hjem og virksomheter

Med Rackit har du et systemet som er laget slik at alle produkter snakker sammen – i én og samme app.