Brannvesenet Direkte

Våre boligalarmer varsler direkte til brannvesenet

Når sekundene teller! Dersom det begynner å brenne hjemme hos deg, er det sekundene som teller. For å sikre raskest mulig respons, er det smart å koble brannalarmen direkte til brannvesenet som rykker med sitt mannskap.

NB! Denne Tjenesten er kun tilgjengelig i Rogaland.Fyll ut og få et uforpliktende tilbud

BRANNVESENET DIREKTE

BRANN DIREKTE

Når sekundene teller! Med Brannvesen 110 Direkte vil en få umiddelbar respons fra brannvesen uten unødig forsinkelse. Brannalarmen blir koblet direkte til brannvesenets 110-sentral. Operatøren vil foreta en kontrollringing til kontaktperson på adressen hvor brannalarmen er utløst samtidig som brannmannskapet aksjonerer. Dersom det er en verifisert feilalarm vil det ikke bli rekvirert utrykning. Verifisering av unødig alarm foregår via direkte kommunikasjon med kunden. Dersom det ikke blir verifisert som feilalarm vil brannvesenet rykke ut med sitt mannskap og utstyr.

NB! Denne Tjenesten er kun tilgjengelig i Rogaland

Tjenester inkludert i abonnementet

Alle tjenester i Alarm Basis

Utrykning fra Brannvesenet ved utløst brannalarm


24/7 overvåking av alarmen

Kr 248,- pr. mnd

Hvorfor velge brannvesenet direkte fra Rackit!

I Norge har vi dessverre en nedslående brannstatistikk som bekrefter at 50-60 mennesker dør hvert år i boligbranner. De minuttene du sparer med Rackit sin løsning med direktevarsling til brannvesenet kan være avgjørende for omfang og utfall av en boligbrann!

Rackit bruker velkjent og utprøvd teknologi fra verdensledende Alarm.com med over 6 millioner brukere verden over, Alarm.com innovative løsninger og app grensesnitt sikrer deg som alarmkunde den beste løsningen i dag og for fremtiden.Bestill uforpliktende befaring i dag – våre fagfolk tilpasser en løsning som passer til dine behov!

Alle våre installasjoner utføres av din lokale elektroinstallatør. Alle Rackit`s partnere har som fellesnevner at de er godkjente elektroinstallatører. Dette sikrer deg som kunde den beste totalløsningen for din bolig.

Vi har satt sammen de markedsledende produktene vi mener er de beste
når det gjelder funksjonalitet, kvalitet samt verdi for pengene.

Når fagmenn allikevel er på plass er det kanskje like greit å tenke forebyggende brannsikring. Det er like viktig å forebygge som å ha en profesjonell brannalarm. Som del av vår brannløsning tilbyr vi også: El sjekk – Komfyrvakt og Elbilladere.

Hos oss eier du alarmen etter kjøp eller rentefri nedbetaling. Vi tilbyr enten at du kjøper alarmen direkte eller at du betaler den over 36 måneder uten ekstra kostnader for så at den er din til odel og eie. De fleste av eksisterende løsninger i dag gir deg en evigvarende leasingavtale.

Markedets «smarteste» boligalarm – Vi leverer markedets eneste FG godkjente boligalarm sentral med mulighet for utvidelse med komplett hjemme automasjon / SmartHjem funksjonalitet. Du kan utvide boligalarmen med de smarthjemfunksjonene du ønsker når du ønsker det.Innbruddsalarm – HD kamera – lysstyring – varmestyring – garasjeportåpner – elektronisk dørlås – dørtelefon – solavskjerming – vannalarm og mye mer.

Nei tro det eller ei, skulle du av en eller annen grunn velge å avbryte våre tjenester så kan du selvfølgelig gjøre det når du måtte ønske. Kjøpt utstyr på avbetaling må selvfølgelig betales i sin helhet.

Sammenligner du produkt og tjeneste mot våre konkurrenter så har vi ingen problem med å si at dette per i dag er Norges beste kjøp.Hos oss er det du som kunde som bestemmer, velg de tjenestene som passer for deg, verken mer eller mindre. Enten du klarer deg med vekterutrykning fra Nokas eller velger vår utrykning direkte fra brannvesenet.

Alt samlet i en app!

Vi leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Men det gjør vi selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan vi gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. Og kanskje en smarthytte? Vi startet opp i 2016 og har hovedkontor på Forus, like sør for Stavanger. Men vi leverer smarthjemløsninger over hele landet.

Vil du vite mer?

KONTAKT OSS

Enten du har et spørsmål om funksjoner, forsøk, priser, trenger en demo eller noe annet, er teamet vårt klar til å svare på alle spørsmålene dine

GRATIS BEFARING

Bygger du nytt, rehabiliterer bolig og ønsker å oppgradere til smarthus? Vi prosjekterer løsninger tilpasset dine ønsker og behov.