parallax

Vi trygger mennesker og verdier

Uønskede hendelser skjer som oftest på de minst gunstige tidspunkt og når sentrale kontaktpersoner er utilgjengelige. Da er det godt å kunne tilkalle en vekter som kan ordne opp.

Boligalarm skreddersydd for din sikkerhet

I Avarn Security trygger vi mennesker og verdier. Alle ansatte jobber for å ivareta tryggheten og sikkerheten til våre kunder, kolleger og vår omverden. All adferd, alle avgjørelser, alle bestemmelser og avtaler er gjenspeilet i vårt kundeløfte - "Tryggheten vi gir!"

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

BOLIGALARM

VEKTER UTRYKKNING

Profesjonell utryknings tjeneste er viktig når uhellet er ute Vi anbefaler at du kobler alarmen din til Avarn døgnbemannet alarmstasjon. Avarn vil aksjonere dersom din alarm blir utløst samtidig som profesjonelle operatører følge avtalt instruks og den pågående situasjonen live. Tjenesten inkluderer alltid utrykning fra vekter, 24/7/365. Avarn sin alarmstasjon er selvsagt FG-godkjent, døgnbemannet og betjener alarmer over hele landet. Avarn kan se hvilken type alarm som er utløst og handle deretter.

Det er forskjellig handlingsmønster på innbrudd, brann, vann, sabotasje og tekniske alarmer (f.eks. strømbrudd). Ved utrykning vil vekter foreta en grundig utvendig kontroll av adressen og avslutningsvis utarbeide en observasjonsrapport. Ved uregelmessigheter vil vekter varsle politi. Dersom det er behov for midlertidig sikring, vil vekter bistå med å rekvirere dette. (eks. glassmester) Ved feilutløst alarm skal sluttkunde ringe til Avarn alarmstasjon, oppgi kodeord og informere om hendelsen.

Tjenester inkludert i abonnementet

Alle tjenester i Smart Pluss

Utrukning fra vekter ved utløst innbruddsalarm

Utrykning fra vekter ved utløst brann alarm

24/7 overvåking av alarmen

Kr 347,- pr. mnd

Hvorfor velge Rackit boligalarm med vekter tjeneste?

parallax

Alt samlet i en app!

Vi leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Men det gjør vi selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan vi gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. Og kanskje en smarthytte? Vi startet opp i 2016 og har hovedkontor på Forus, like sør for Stavanger. Men vi leverer smarthjemløsninger over hele landet.

Vil du vite mer?

Store service

Kontakt oss

Enten du har et spørsmål om funksjoner, forsøk, priser, trenger en demo eller noe annet, er teamet vårt klar til å svare på alle spørsmålene dine

> Kontakt
Store Service

Gratis Befaring

Bygger du nytt, rehabiliterer bolig og ønsker å oppgradere til smarthus? Vi prosjekterer løsninger tilpasset dine ønsker og behov.

> Befaring