Markedets mest komplette løsning

for energisparing og sikkerhet i en app

Sikkerhet og energistyring

Markedets mest komplette løsning for hjemmeautomasjon i en og samme app

Skap og nettverk

Nettet er husets «grunnmur» I alle nyere boliger er det også krav til et oppgradert kablet nett.

Lyd og bilde

Integrer lyd og bilde med husets øvrige funksjoner. Unngå overflødige kabler og samle alle dine system i en app.

Markedsledende på sikkerhet

Med Rackit har boligen FG-godkjent alarmsystemer, direkte tilknyttet Norges største alarmsentraler, vekterjenester, Rogaland brann og redning, samt Alarm.com.

Alarm.com

Verdens største leverandør av sikkerhetstjenester. med flere millioner brukere rundt i verden.

Avarn vektertjenester

Avarn (Tidligere NOKAS) er en av Norges ledende leverandør av overvåkning, alarmtjenester, adgangskontroll, brannsikring og teknisk sikkerhet.

Rogaland brann og redning

For kunder i Rogaland blir ved utløst brannalarm Brannvesenet direkte varslet

Slik virker det

Rackit tilbyr en enkel og brukervennlig smarthjemløsning som tilpasses dine behov. Vår app gir deg tilgang til alt du trenger for å overvåke og kontrollere ditt hjem, inkludert brannalarm, vannalarm, elektronisk dørlås, energistyring, kamera og hjemmenettverk.

Få en uforpliktende vurdering av din bolig

Ta kontakt en av våre forhandlere i dag, så kan vi vise deg en løsning som er tilpasset ditt hjem og behov.

Om Rackit

RackIt leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Vi kommer på uforpliktende befaring i borettslaget med løsninger innen brannalarm, vannalarm, adgangsstyring, energistyring og hjemmenettverk.

Med Rackit er boligen direkte oppkoblet til brannvesenet!

En brann kan fort bli alvorlig for flere enn der brannen startet, med fare for liv og materiell. Har brannen startet er det viktig med hurtig beskjed til brannvesenet når sekunder og minuttene gjelder.

Brann direkte er kun i Rogaland

Som eneste leverandør, tilbyr RackIt kunder i Rogaland direkteoppkobling av brannalarmanlegget til brannvesenet, og flere steder vil vi etterhvert kunne også gi flere denne muligheten. Brannvesenet kan også gjennom løsningen få tilgang til anleggets system, slik at adgang til bygget er optimalt.

Beskytt boligen med vekterutrykning fra Avarn

Rackit er direktekoblet til døgnbemannet alarmsentral fra Avarn som rykker ut dersom alarmen blir utløst, samtidig som operatører følger den pågående situasjonen live. Tjenesten inkluderer utrykning fra vekter, dag og natt, året rundt.

Viktig:

Husk å velge en FG godkjent løsning

Rackit leverer markedets eneste FG-godkjente boligalarm med mulighet for komplett smarthus-funksjonalitet – da kan du når som helst utvide boligalarmen med alle de Smarthus-funksjonene du måtte ønske.

Rackit sammenlignet med andre leverandører

RackitFuturehomeKNXxComfortSectorVerisureMicro MaticFibaroCTM LyngELKO
FG Brannalarm (TEK 17)°°°
Hjemmenettverk (NEK 700)°
Vannsensor og vannstopp°°°°°
Innbruddsalarm (FG Godkjent)°°°
Lysstyring°°°°°°°°
Varmestyring°°°°°°°°
Forbruksvisning strøm / KWt°°°°°°°°
Forbruksvisning strøm / Kr°°°
Garasjeportstyring°°°°°°°
Screens°°°°°°
Elektronisk dørlås°°°°°°°
Adgangskontroll°
Kamera°°°°°°°
Dørtelefon°°°°
Trygghetsalarm°°°
24-7 Driftssenter°°°
Vektertjeneste°°°
Direkte oppkobling til brannvesenet°

INTEGRASJONSMULIGHETER (TREDJEPART)

RackitFuturehomeKNXxComfortSectorVerisureMicro MaticFibaroCTM LyngELKO
Apple / IOS / Androide°°°°°°°°°°
Apple watch°
Apple TV°°°
Google (Taleaktivering)°°
Somfy°°
Sonos°°°°°°
IKEA°°
NorDan°

Hele hjemmet i en app

Med Smarthus-løsning fra oss har du full kontroll – fra mobil, smartklokke, nettbrett eller pc. Du styrer hjemmet samme hvor du er.

Unngå overforbruk ved utlufting

Spar energi med smarte termostater og NConnect

Tradisjonelt vil termostatene som styrer boligens innetemperatur ikke alltid forstå hvorfor du lukker opp et vindu. Den registrer at temperaturen faller og starter oppvarming. Med sensorer i vinduene kan oppvarmingen deaktiveres når du åpner for utlufting.

Unngå overforbruk ved utlufting

Styr temperaturen hjemme på en smart måte med Sensibo temperaturkontroll for styring av varmepumper. Med denne oppgraderingen kan du nyte ekstra komfort og bekvemmelighet mens du sparer penger. Med Rackit-appen eller en enkel talekommando har du full kontroll over temperaturen i hjemmet når som helst og fra hvor som helst.

Reagerer på hendelser

Rackits temperaturovervåkingsenhet reagerer på hendelser som aktivering av sikkerhetssystem, låsing av døren eller hjemkomst. Du kan også angi dine egne temperaturpreferanser og la systemet spare energi når du ikke er hjemme. Denne oppgraderte enheten lar deg også enkelt styre varmepumpen for optimal temperaturkontroll og energibesparelser.

Spar penger og opplev ekstra komfort

Med Rackit kan du komme hjem til en varm og trivelig bolig etter en lang dag, da systemet justerer temperaturen for å sikre at du alltid føler deg hjemme. Spar penger og opplev ekstra komfort med Rackits smarte temperaturkontroll inkludert styring av varmepumper. Oppgrader i dag!

Hva er et godt trådløst nettverk? Kort fortalt heter det WIFI 6

Rackit WiFi 6 fra Qolsys for et enkelt og optimalisert Wi-Fi-nettverk som kan administreres av både sluttbrukere og tjenesteleverandører. Med denne løsningen vil du oppleve pålitelig og stabil Wi-Fi-tilkobling, samt en sømløs og trygg opplevelse takket være den beste Wi-Fi-teknologien for ditt hjemmenettverk kombinert med tett integrasjon mellom Alarm.com-plattformen og Qolsys-løsningen.

Riktig hastighet og ytelse

IQ WiFi 6 gir deg fire nettverkspartisjoner, inkludert et gjestenettverk og et dedikert nettverk for dine egne Wi-Fi-enheter, noe som alltid sikrer en optimalisert tilkobling med riktig hastighet og ytelse. Med Rackit WiFi 6 kan sluttbrukere enkelt administrere og vedlikeholde et enhetlig sikkerhets- og Wi-Fi-nettverk, og tjenesteleverandører kan levere den beste kundeopplevelsen samtidig som de løser sluttbrukernes største utfordringer med Wi-Fi og nettverksrelaterte problemer.


Du kan stole på Rackit WiFi 6 fra Qolsys for større pålitelighet, verdi og den beste kundeopplevelsen. Velg Rackit WiFi 6 fra Qolsys for å få den mest effektive Wi-Fi-løsningen for ditt hjem eller din virksomhet.

Kamera ute og inne

Å installere videokamera gir økt trygghet. Med infrarød bevegelsessensor og videoanalyse kan kameraene oppdage, gjøre opptak av og automatisk varsle deg når det er bevegelse på eiendommen din, dag og natt. (Kameraet overvåkes ikke av alarmstasjonen, det er kun du som ser og har tilgang til bildene.)Kameraene kan programmeres til å gjøre opptak når innbrudds- eller brannalarmen utløses. Du kan også programmere kamera til å styre lys, slik at utebelysningen slås på automatisk når det er bevegelse i kameraets alarmsone.Live-bilder og automatisk opptak gir det full kontroll. Og ikke bare hjemme – du kan ha kamera plassert på forskjellige adresser. Det er praktisk: Er det brøytet fram til hytta? Har snekkeren kommet langt på stakittgjerdet? Husket jeg å lukke garasjedøra? Hvem er det som ringer på?

En app, flere enheter

En av de største fordelene med Rackit’s smarthjemløsning fra alarm.com er at den fungerer med de aller fleste Apple og Android-enheter, inkludert Apple TV, Apple Watch og andre populære taleenheter som Google Assistant og Amazon Alexa. Dette betyr at uansett hvilken enhet du bruker, kan du enkelt styre hjemmet ditt fra hvor som helst, enten du er på farten eller hjemme. Med Rackit og alarm.com har du tilgang til den mest omfattende og brukervennlige smarthjem applikasjonen på markedet.

En app, flere enheter

Opplev usynlig lyd med takmonterte høyttalere og Sonos Amp forsterker.


Enten du ønsker å skape en avslappende lydopplevelse i hjemmet ditt, eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende hjemmekinoanlegg, kan Rackit tilby deg den beste lydopplevelsen med integrerte tak og vegghøyttalere.


Vi er her for å hjelpe og veilede deg til å velge de høyttalerne og forsterkeren som passer best til dine behov og budsjett.


Med integrerte tak- og vegghøyttalere fra Sonos og eller Monitor Audio, kan du skape en usynlig lydopplevelse i hjemmet ditt. Vi har høyttalere for både små og store rom, og gir deg muligheten til å nyte musikken din uten synlige høyttalere som tar opp plass.


Med Sonos Amp forsterker kan du koble til en rekke enheter, inkludert TV-en din og platespilleren din, og strømme lyd til hele huset. Med populære app-baserte streamingsystemer som Sonos eller Bluesound, kan du enkelt og intuitivt styre musikken.


Sonos in-wall og in-ceiling høyttalere er spesielt designet for å gi deg fantastisk lydkvalitet, selv når de er montert i taket eller veggen. Disse høyttalerne gir deg en elegant og usynlig lydopplevelse, slik at du kan fokusere på interiøret i rommet ditt. Med Sonos Amp forsterker kan du få enda bedre kontroll over lydkvaliteten og nyte en tilpasset lydopplevelse.


Rackit kan hjelpe deg med å integrere Sonos Amp i ditt eksisterende lydsystem, eller sette opp et helt nytt system fra bunnen av. Kontakt oss i dag for hjelp og veiledning til å skape den ultimate lydopplevelsen i hjemmet ditt.

Full integrert med Somfy

Alarm.com-appen fungerer med både Somfy IO og Somfy STD motorer, og gir deg fleksibilitet til å tilpasse dine screens og persienner til å fungere akkurat slik du ønsker. Om sommeren kan du for eksempel lukke screen eller persienner automatisk så snart innetemperaturen overstiger 25°C. Dette beskytter møbler, kjæledyr og planter mot solstrålene og holder huset svalt, samtidig som det utsetter behovet for å slå på aircondition.


Om vinteren fungerer solen som en ekstra varmekilde, og de elektriske sjalusiene og persiennene kan åpnes for å slippe inn varmen. Når solen går ned, kan de lukkes for å beholde varmen inne i huset. Dette gir deg en mer effektiv måte å holde huset ditt varmt på og kan hjelpe deg med å spare på energiregningen.


Ved utløst brannalarm, kan du automatisk åpne alle screens for å gi en klar rømningsvei. For å sikre at styring av screens fungerer ved strømbrudd, anbefaler vi at du i tillegg bruker en UPS tilknyttet rømnings dører og vindu.


Takket være Alarm.com-appen og Rackit-systemløsningene, har du full kontroll over dine motoriserte screen og persienne-løsninger. Du kan enkelt programmere dem til å fungere sammen for å optimalisere ditt hjemmemiljø, og å gi deg og din familie ekstra trygghet ved en eventuell brannalarm.

Ferdig integrert fra NorDan

Skal du investere i NorDan dører og vindu kan du velge NConnect. Da har du mulighet for å styre screens og ytterdør og la vinduene dine varsle om noen åpner eller lukker. Er vinduene åpne for utlufting over lengre tid vil oppvarming skrus av automatisk.

Nyhet: Nytt samarbeid

Trygge, energieffektive hjem og virksomheter

Med Rackit har du et systemet som er laget slik at alle produkter snakker sammen – i én og samme app.