Øk verdien av ditt prosjekt

Ivareta dagens lovverk for teknisk infrastruktur

Ett byggesett

ivaretar teknisk infrastruktur i henhold til dagens regelverk

Med Rackit er du som boligbygger tryggere i henhold til gjeldende regelverk og gir boligeier større muligheter i etterkant.

Nettverk / EKOM

(NEK700)

Velg en mer effektiv installasjon med bransjens beste svakstrøms skap for ekom som er godkjent i henhold til NEK700 og bredbåndsutbyggingsloven §13

Brannvarsling

(TEK-17/FG)

Velg FG godkjente røykvarslere som tillfredstiller TEK-17 krav (EN 14604)

Vanndeteksjon

(FG)

Velg vanndeteksjon med automatisk lekkasjestopper I henhold til TEK-17. §15-5

Videre har boligeier mulighet for å utvide i samme løsning

Energistyring
Hjemmeautomasjon
Styring av solceller
Adgangskontroll
Kameraovervåking
Dørtelefon
Styring av Screens
Styring av Screens
Brann direkte
Vektertjeneste
Integrasjon NorDan
Integrasjon lyd

Nye krav til eneboliger og rekkehus

Velg TEK17-godkjente røykvarslere med mulighet for oppgradering:

Det er viktig at du som utbygger velger en TEK17-godkjente røykvarslere som også kan tilknyttes FG-godkjent boligalarmsystem.

Dette for å kunne gi boligkjøper mulighet til å kunne oppgradere til en FG-godkjent løsning.Våre røykvarslere kan tilknyttes FG -godkjent alarmsystem, med tilhørende utrykningstjeneste.

Rackit er den eneste leverandør i markedet som leverer FG-godkjent boligalarm med støtte for TEK 17-godkjente røykvarslere (230VAC).

En åpen, konkurransedyktig standard som passer til de fleste brands.

Rackit er et uavhengig system som passer sammen med bruken av utstyr fra kjente merkevarer. Løsningen fungerer blant annet med Somfy IO – NorDan/ NConnect– SolarEdge – Enphase.

Intern kommunikasjon – Z-Wave – Ziggbee – WiFi – Blutooth – Ethernet – F1 868Mhz – PowerG -868Mhz – Matter Ready.Kommunikasjon – GSM 4G og Ethernet virker også ved strømbrudd. FG Godkjent. Brannvesenet – Avarn.

Standardisering er lønnsomt og kvalitetshevende

Vi bistår våre byggende kunder med utarbeidelse av kravspesifikasjon tilpasset kundesegment og konkurransesituasjon. NEK399 og NEK700 Bredbåndsutbyggingsloven §13.

Har du et prosjekt hvor dette kan være interessant? Vi hjelper deg gjerne med å utarbeide et uforpliktende løsningsforslag. kontakt oss her.

Nye krav gjør det enklere å levere boligen som standard med et fungerende hjemmenettverk

Nye krav til hjemmenettverk NEK399 og NEK700 Bredbåndsutbyggingsloven §13

Nettverk til nye boliger er på lik linje med strøm og vann, regnet som samfunnskritisk infrastruktur. Det å overlevere et komplett fungerende hjemmenettverk som en standard del av boligleveransen, blir viktigere og viktigere for boligkjøperne.

Vårt mål er å standarisere og gjøre teknisk infrastruktur mer effektivt for alle

Velg TEK17-godkjente røykvarslere med mulighet for oppgradering:

Bredbåndutbyggingslovens krever at boliger er klargjort innvendig med fysisk infrastrukur. Installeres ekomnett og kablet nettverk, må NEK-700 følges. Med Rackits produkter og systemer kan du som utbygger være trygg på at alle krav er ivaretatt.

Rackit leverer en standardisering av nettverk, som forenkler drift og vedlikehold. Rackit er den eneste i bransjen som har komplette tilrettelagte nettverksskap.

Sentral styring og effektiv struktur for flermannsboliger

I en flermannsbolig legges det opp et kombinert anlegg. Rackit-systemet gir enkelt en sentral styring for boligeierne.

Enkel installasjon for rehabilitering

Rackit svakstrømsskap er en god løsning ved rehabilitedring av boligmassen. Med sin plassbesparende design, vil nettverk og senere moduler som kunden ønsker lett installeres. Skapet er laget for en smidig og effektiv installasjon i større bygge- og renoveringsprosjekter.

En løsning som effektiviserer også videre tekniske installasjoner

Tidlig tilrettelegging gir mange besparelser

Det bør tilrettelegges for eller etableres føringsvei for ekomnett til stedene det er behov for å plassere utstyr til byggdrifts- og fellestjenester, som feks. wifi i garasje eller fellesområder, overvåkningskameraer, adgangskontroll, tilkoling mot ladeanlegg og måleanlegg.

Ekomnett ferdig installert gir høy grad av fleksibilitet for enten kablet eller trådløs tilknytning. Er boligen utstyrt med ekom og kablet nettverk, vil boligeier være sikret mot unødvendige arbeider med etterinstallasjon. Rackit Media Rack møter kravene til ekom-skap og installeres lett. Et førstevalg når smarthusteknologi skal integreres i boliger!

Kombiner eksisterende tekniske installasjoner

Rackit er et åpent, sertifisert system. Det er derfor enkelt å integrere tredjeparters enheter inn i vårt stabile, sikre nettverk. Boligeier blir derfor ikke låst til en leverandørs produkter eller lukkede løsning.

Med Rackit har du som boligbygget lagt til rette for et åpent system som boligeier kan bygge ut videre etter ønske

Tilrettelegg helt fra begynnelsen av for sikkerhet og komfort i prosjektet med Rackits hjemmenettverk. Rackit leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk.

Rackit leverer et profesjonelt installert og sertifisert løsning. Som eiendomsutvikler gir du boligeiere full fleksibilitet av valg av tjenester og produkter og er integrert som en del av husets infrastruktur. Vi som leverandør sikrer drift av plattformen slik at tilkoblede komponenter fungerer tilfredsstillende.

Våre produkter gir boligeiere valgfrihet (utover hva andre konkurrenter kan tilby) til ulike sikkerhetsløsninger, vakttjeneste, FG-godkjent brannalarm og oppkobling mot brannvesen, styring av energi, lys, lyd og hjemmekino i ett, stabilt nettverk.

La oss vise hvordan vi kan hjelpe deg som boligbygger

Sammen ser vi på dagens behov som dere ønsker å effektivisere. Deretter setter vi opp et forslag der du som utbygger benytter egne eller en av våre installatører. Vi tilrettelegger også produktinformasjon og veiledninger til underleverandører samt støtte og videre oppfølging av sluttbrukere.

Lønnsome investeringer for både eiendomsutvikler og beboere

En fremtidsrettet bolig: Med én app kan boligeier styre driften av boligen sin. Rackit systemet er et solid system med mulighet for påbygninger og oppfyller sentrale internasjonale standarder. Vi tilbyr et åpent og sertifisert system som også gir mulighet til tredjepartsløsninger. Rackit-systemet kan fleksibelt tilpasses og utvidet etter forskjellige behov.

Som utbygger kan du dermed tilby boligeiere optimale smarte funksjoner, med alle styrbare enheter på samme plattform og styrt av en og samme app, tilpasset den enkeltes ønsker og livsfase.

Det er lønnsomt både for eiendomutvikler og beboere!

Det er derfor en klar fordel å ha Rackit Media Rack installert fra begynnelsen.

Grunnleggende styringssystem for energiløsninger gjør boligen vesentlig mer energibesparende

Med Rackits styringssystem, kan boligeiere velge i etterkant å installere sensorer på termostater, solskjerming og solpaneler, og få en døgnkontinuerlig styring av forbruk og produksjon av energi.Valg av Rackit-systemet vil derfor raskt vise seg i besparelser av strøm.

Integrasjon til eksisterende solceller

Med Rackit har boligen et styringsverktøy for for solcellepaneler som snakker med de øvrige funksjonene.

Utvidet garanti og driftsikkerhet med utstyr levert fra fabrikk

La kunden få garanti rett fra fabrikk med integrerte løsninger fra Somfy og NorDan. I samarbeid med Somfy og NorDan leverer Rackit løsninger for styring av utvendig solskjerming.På en enkel måte vil boligeier kunne styre og automatisere bruken av utvendig solskjerming/ screens med app. Hvis man i etterkant velger en tredjepartsløsning for utvendig solskjerming, har boligeier ikke samme garantiordning hvis det skulle være et problem.

Tjenester som driftes av verdens største leverandør av sikkerhet og automasjon

Tygghet med Alarm.com

Rackit samarbeider med Alarm.com som er markedsleder i verden for sikkerhetssystemer. Vi kjenner det norske markedet, og leverer sikkerhetsprodukter og -tjenester som norske boligeiere etterspør for å trygge liv og verdier i hjemmet.

Nyhet: Nytt samarbeid

Trygge, energieffektive hjem og virksomheter

Med Rackit har du et systemet som er laget slik at alle produkter snakker sammen – i én og samme app.