Somfy og NorDan

Somfy Norge kunngjør spennende integrasjon mellom Somfy IO-styringssystemet, Alarm.Com sikkerhets- og energistyringssystem og NorDan dør- og vindusproduksjon

Lillestrøm – Somfy Norge, er stolt av å kunngjøre den spennende integrasjonen mellom Somfy IO-styringssystemet og Alarm.Com sikkerhets- og energistyringssystem, i samarbeid med NorDan, en anerkjent produsent av dører og vinduer. Denne integrasjonen gir brukerne muligheten til å kontrollere sine Somfy IO-motoriserte Screens direkte fra samme app de bruker til å administrere låser og vindussensorer. I tillegg vil Screens bli levert ferdig montert på dører og vinduer fra NorDans fabrikker.

«Vi er begeistret over samarbeidet med Somfy Norge og Alarm.Com for å tilby denne spennende integrasjonen. Ved å levere ferdig integrerte Screens med Somfy IO-motorer direkte fra fabrikken, gir vi brukerne en sømløs opplevelse der de kan administrere og kontrollere sine Screens fra den samme brukervennlige appen fra Alarm.Com som de allerede bruker til å styre elektroniske låser og vindussensorer. Dette styrker vår felles visjon om å tilby innovative og praktiske løsninger for et mer sammenkoblet hjem.»

Trond Magnar Unhammer,
Administrerende Direktør i NorDan, uttalte:

Alarm.Com er representert i Norge av selskapet Rackit AS. Petter Falch Pedersen, CEO i Rackit AS, uttalte: «Vi er glade for å kunne tilby denne unike integrasjonen til våre kunder. Ved å kombinere funksjonaliteten fra Somfy og Alarm.Com i en og samme løsning gjør vi bruken enda mer praktisk og intuitiv for kundene. Dette gir brukerne en helhetsløsning som overgår det vi tidligere har sett i markedet. Nå kan man nyte fordeler som screensstyring, energistyring, sikkerhet, kamera, dørtelefon, adgangskontroll og lydsystemer samlet på samme plattform og app. Med denne totalløsningen ønsker vi, sammen med våre forhandlere, å posisjonere oss som den foretrukne leverandøren av sikkerhets-, energistyrings- og automasjonsløsninger i nybyggmarkedet i Norge.»

Paal Blekkerud, Produktsjef hos Somfy Norge, uttalte: «Vi er glade for å kunne tilby denne nye integrasjonen mellom Somfy IO og Alarm.Com. Dette representerer et viktig skritt mot å skape et mer sammenkoblet og brukervennlig hjemme automasjonssystem. Vi ser frem til å fortsette å levere innovative løsninger som gjør hverdagen til våre kunder mer praktisk og komfortabel.»

For mer informasjon, rackit.no/somfy