Sikkerhet

Start med de grunnleggende smart-funksjonene

Sikkerheten din er den viktigste og første byggesteinen i et smart hjem, selve «grunnmuren» for all boligautomasjon. Sikre dører og vinduer integrerte med alarmsensorer, elektronisk dørlås og dørtelefon, kombinert med innvendig brann- og innbruddsalarm, gir deg en komplett sikkerhetsløsning og danner grunnlaget for alle dine ønsker om styring og automasjon. Like viktig som god fysisk sikring og teknisk alarmsikring, er muligheten for å kunne knytte løsningen til profesjonelle utrykningstjenester.

Nordens beste sikkerhetstjenester

Sammen med våre hovedsamarbeidspartnere Avarn Security og Brannvesenet kan vi tilby deg det vi mener er markedets aller sikreste løsning for bolig. Rackit benytter plattformen til verdensledende Alarm.Com, noe som gjør løsningen rigget for framtiden – såkalt ”future proof”.

Kople til den styringen du liker best

Du kan benytte alle kjente smarttelefoner og stemmestyringsenheter på markedet til å administrere løsningen. Har du Apple tv, Apple Watch, Siri, Google eller Alexa, så er vår løsning integrert!

Brann- og vannalarm

Alle boliger som bygges i dag, må i henhold til gjeldende regelverk utstyres med røykdetektorer i oppholdsrom samt vannsensorer i alle rom med vannuttak uten sluk. Rackit kan, som eneste leverandør, levere forsikringsgodkjent brannalarm samt godkjente vannsensorer i en komplett løsning for hjemmeautomasjon.

Innbruddsalarm og skallsikring

Velger du dører og vinduer fra NorDan kan du få fabrikkmonterte sensorer for skallsikring og energikontroll. Bevegelsessensor med eller uten kamera, som du valgfritt kan knytte til profesjonell vektertjeneste, er også en naturlig del av sikkerhetsløsningen vår.