God dekning både inne og ute


Et stabilt nettverk krever både kablete nettverkspunkt og wifi-soner. Rackit gir deg begge deler. Du får alle de tekniske enhetene dine samlet i ett skap – ditt Medierack – slik at kun nettverkspunktene er synlige. Og du får et raskt og pålitelig wifi-nett.

I mediaracket vil det være en nettverkspakke som består av både patchepanel og switcher, noe som betyr at du som beboer får muligheten til rute datasignalene fram til nettverkspunktene du ønsker i boligen. Vil du ha fastnett på hjemmekontoret? Har du ungdommer i hus som gamer? Vi anbefaler fastnett fram til TV for å kunne strømme en film uten irriterende opphold.

Rackit nettverk - wifi-soner

Rackit nettverk

Med Rackit nettverk får du alle de tekniske enhetene dine samlet i ett skap. Vi samler alarm, automasjon, forsterkere, TV-dekodere, Apple TV samt alt tradisjonelt nettverksutstyr i ett nettverkskap.

 

Optimal wifi-dekning

Samtidig må wifi-nettet være stabilt og sikre god dekning både inne i boligen og ute i hagen, garasjen eller på verandaen. Vi sikrer et stabilt wifi-nett ved å installere skjulte nettverkskabler mellom wifi-sonen og sentralen.


Hvorfor velge vårt wifi?

  • Verdens mest solgte wifi-løsning fra Unifi
  • Skjulte kabler mellom sentralen og wifi-sonen
  • God dekning både inne og ute
  • Lynraskt og stabilt
  • Lett å administrere med egen app