Tryggest og smartest i gata


Brann og innbrudd er noe vi alle ønsker å unngå. Rackit Alarm fra Alarm.com er en forsikringsgodkjent smartalarm og bygger på en prisbelønnet løsning med over sju millioner brukere på verdensbasis. Alarmen gir deg også tilgang til en rekke smartprodukter som videoovervåking, lys- og varmestyring m.m.

Brannvesenet
Brann Direkt Abonnement

Brannbeskyttelse 24/7

Du har beskyttelse hvert minutt, året rundt, med optiske røykvarslere og kopling til utrykningsklar enhet fra Nokas. Bor du i Rogaland, kan vi tilby direktekopling til brannvesenets 110-sentral. Det betyr at brannvesenet rykker ut, uansett om alarmen er bekreftet på annen måte eller ikke. Sekunder er viktig!

Alarm sensor
Elektronisk dørlås

På vakt mot tyven

Nest etter brann er innbrudd det viktigste å sikre seg mot. Med alarm fra Rackit sover du trygt – bevegelsesensorer og magnetkontakt til dør gjør at ethvert forsøk på innbrudd raskt blir oppdaget og varslet.

 

 


Alarm fra Rackit er det lureste

  • Forsikringsgodkjent brannalarm og tyverialarm i toppklasse
  • Mulighet til å koble på vannsensorer for tidlig deteksjon av vannlekasje
  • Starten på ditt nye smarthjem

 

En smart-app å bli glad i

Den er lett å bruke, og den gir deg den fulle kontrollen over både alarmfunksjonene og alt annet du måtte velge å ha i pakken din fra Rackit: Smart-appen gjør deg til sjef over eget hjem samme hvor i verden du befinner deg. Sikkert, lønnsomt – og ja, morsomt også.