Personvern – Privacy policy

Rackit tar personvern på alvor. Vi har tilpasset oss alle kravene beskrevet i GDPR og arbeider hver dag med å holde et høyt sikkerhetsnivå. Vi tegner databehandleravtale med alle våre forhandlere og har innført rutiner og systemkrav som skal ivareta personvernet til våre forhandlere og sluttkunder.

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig. Til dette benytter vi oss av Google Analytics. Målinger benyttes også av Google for å presentere relevant innhold og annonser på en rekke nettsider som er en del av Google sitt inneholdsnettverk.

Til formålet benyttes informasjonskapsler (”cookies”). Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller annet) på din PC.

Google’s retningslinjer for personvern gir deg rett til å nekte måling av besøksdata. Bruk denne linken dersom du vil reservere deg mot Google’s bruk av anonyme data. Merk at du må gjenta operasjonene dersom du går inn på nettsidene fra en annen datamaskin, eller sletter informasjonskapsler i nettleseren du benytter. I henhold til Google’s retningslinjer for Google Analytics, samles det ikke inn personlig informasjon. Du kan lese mer om hvordan Google håndterer data her