parallax

Brannvesenet Direkte

VÅRE BOLIGALARMER VARSLER DIREKTE TIL BRANNVESENET

Tjenesten er kun tilgjengelig i Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand og Time kommune.– men flere områder vil bli tilgjengelige i løpet av 2020 -21

Brannvesenet Direkte

Når sekundene teller! Dersom det begynner å brenne hjemme hos deg, er det sekundene som teller. For å sikre raskest mulig respons, er det smart å koble brannalarmen direkte til brannvesenet som rykker med sitt mannskap.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

BRANNVESENET DIREKTE

BRANN DIREKTE

Når sekundene teller! Med Brannvesen 110 Direkte vil en få umiddelbar respons fra brannvesen uten unødig forsinkelse. Brannalarmen blir koblet direkte til brannvesenets 110-sentral. Operatøren vil foreta en kontrollringing til kontaktperson på adressen hvor brannalarmen er utløst samtidig som brannmannskapet aksjonerer. Dersom det er en verifisert feilalarm vil det ikke bli rekvirert utrykning. Verifisering av unødig alarm foregår via direkte kommunikasjon med kunden. Dersom det ikke blir verifisert som feilalarm vil brannvesenet rykke ut med sitt mannskap og utstyr.

Tjenester inkludert i abonnementet

Alle tjenester i Smart Pluss

Utrykning fra Brannvesenet ved utløst brannalarm

24/7 overvåking av brann alarmen direkte til brannvesenet.

Kr 297,- pr. mnd

Hvorfor velge brannvesenet direkte fra Rackit! 

parallax

Alt samlet i en app!

Vi leverer markedets mest komplette løsning for smarthjem, sikkerhet, lyd og nettverk. Men det gjør vi selvsagt ikke alene. Ved å samarbeide med de fremste produsentene og leverandørene i bransjen kan vi gi deg en løsning skreddersydd av erfarne hender. På den måten blir hjemmet ditt optimalt sikret mot brann og innbrudd – samtidig som du får et ideelt utgangspunkt for utvikle ditt helt eget smarthjem. Og kanskje en smarthytte? Vi startet opp i 2016 og har hovedkontor på Forus, like sør for Stavanger. Men vi leverer smarthjemløsninger over hele landet.

Vil du vite mer?

Store service

Kontakt oss

Enten du har et spørsmål om funksjoner, forsøk, priser, trenger en demo eller noe annet, er teamet vårt klar til å svare på alle spørsmålene dine

> Kontakt
Store Service

Gratis Befaring

Bygger du nytt, rehabiliterer bolig og ønsker å oppgradere til smarthus? Vi prosjekterer løsninger tilpasset dine ønsker og behov.

> Befaring