Brannvesenet Direkte


VÅRE BOLIGALARMER VARSLER 
DIREKTE TIL BRANNVESENET

Tjenesten er kun tilgjengelig i Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand og Time kommune.

– men flere områder vil bli tilgjengelige i løpet av 2020 -21

Alt styrt fra én app

Brannvesenet Direkte

Når sekundene teller! Dersom det begynner å brenne hjemme hos deg, er det sekundene som teller. For å sikre raskest mulig respons, er det smart å koble brannalarmen direkte til brannvesenet som rykker med sitt mannskap.

  • 1 x Gateway
  • 1 x Betjeningsenhet
  • 3 x Røykvarslere
Kjøp

Tastatur Trådløs

Alarm Gateway - Bolig Alarm 

Optisk Røykvarsler - FG godkjent

Når hvert sekund teller!

I Norge har vi dessverre en nedslående brannstatistikk som bekrefter at 50-60 mennesker dør hvert år i boligbranner. De minuttene du sparer med Rackit sin løsning med direktevarsling til brannvesenet kan være avgjørende for omfang og utfall av en boligbrann!

Det svarer seg å eie

Hos oss eier du alarmen etter kjøp eller rentefri nedbetaling. Vi tilbyr enten at du kjøper alarmen direkte eller at du betaler den over 36 måneder uten ekstra kostnader for så at den er din til odel og eie. De fleste av eksisterende løsninger i dag gir deg en evigvarende leasingavtale.

Verdens mest solgte SmartAlarm

Rackit bruker velkjent og utprøvd teknologi fra verdensledende Alarm.com med over 6 millioner brukere verden over, Alarm.com innovative løsninger og app grensesnitt sikrer deg som alarmkunde den beste løsningen i dag og for fremtiden.

Bestill uforpliktende befaring i dag – våre fagfolk tilpasser en løsning som passer til dine behov!

Alt styrt fra én app

Markedets «smarteste» boligalarm - Vi leverer markedets eneste FG godkjente boligalarm sentral med mulighet for utvidelse med komplett hjemme automasjon / SmartHjem funksjonalitet. Du kan utvide boligalarmen med de smarthjemfunksjonene du ønsker når du ønsker det.

Innbruddsalarm - HD kamera - lysstyring - varmestyring - garasjeportåpner - elektronisk dørlås – dørtelefon - solavskjerming – vannalarm og mye mer. 

Fagmessig utførelse

Alle våre installasjoner utføres av din lokale elektroinstallatør. Alle Rackit`s partnere har som fellesnevner at de er godkjente elektroinstallatører. Dette sikrer deg som kunde den beste totalløsningen for din bolig.

Forebyggende brannsikring

Når fagmenn allikevel er på plass er det kanskje like greit å tenke forebyggende brannsikring. Det er like viktig å forebygge som å ha en profesjonell brannalarm. Som del av vår brannløsning tilbyr vi også: El sjekk – Komfyrvakt og Elbilladere.

Forebyggende brannsikring

Når fagmenn allikevel er på plass er det kanskje like greit å tenke forebyggende brannsikring. Det er like viktig å forebygge som å ha en profesjonell brannalarm. Som del av vår brannløsning tilbyr vi også: El sjekk – Komfyrvakt og Elbilladere.

Ingen bindingstid

Nei tro det eller ei, skulle du av en eller annen grunn velge å avbryte våre tjenester så kan du selvfølgelig gjøre det når du måtte ønske. Kjøpt utstyr på avbetaling må selvfølgelig betales i sin helhet.

Full valgfrihet av tjenester
- til kanskje markedets beste priser

Sammenligner du produkt og tjeneste mot våre konkurrenter så har vi ingen problem med å si at dette per i dag er Norges beste kjøp.Hos oss er det du som kunde som bestemmer, velg de tjenestene som passer for deg, verken mer eller mindre. Enten du klarer deg med vekterutrykning fra Nokas eller velger vår utrykning direkte fra brannvesenet.

Rackit AS

Brannbeskyttelse  24/7/365 

Bor du i Gjesdal, Klepp, Kvitsøy, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand og Time kommune, kan vi tilby direktekopling til brannvesenets 110-sentral. Det betyr at brannvesenet rykker ut, uansett om alarmen er bekreftet på annen måte eller ikke.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer om det er falsk alarm?

«Parallelt med utrykning ringer alarmstasjonen deg opp for verifisering – du anbefales også å ringe 110 direkte for kanselering av utrykningen»

Må jeg bruke en app for å styre alarmen?

«Nei du kan bruke kodepanel som følger med eller elektronisk dørlås, stemmestyring med mer for styring av Smartalarmen.»

Hvem kommer om alarmen går?

«Ved brannalarm rykker brannvesenet ut med en mannskapsbil klar for innsatts, ved innbruddsalarm kan du velge om du ønsker uttryknings tjeneste med vektere fra Nokas og/ eller varling til kontaktpersoner på varslingslisten automatisk på mobil.»

Kan jeg få brann direkte selv om jeg ikke bor i Rogaland?

«Nei i resten av landet tilbyr vi tilknytning av brannalarmer til FG godkjent alarmstasjon med vekter utrykning. Frem til vi får etablert tjenesten nasjonalt. Det går fint å endre dette fra vekter utrykning til branndirekte i etterkant, når tjenesten er etablert. »

Kommer brannvesenet også på falsk alarm?

«Ja brannvesenet rykker alltid ut, de stopper ikke før de får tilbakemelding om falskalarm.»

Hva koster det meg med falsk utrykning?

«Utrykning er inkludert i abonnementet.»