Valgfrihet satt i system

Et smarthus fra NorDan og Rackit

NorDan gir i samarbeid med Rackit deg den optimale beskyttelse mot brann og innbrudd, samtidig som du kan skreddersy ditt eget smarthjem. 

Valgfrihet satt i system

 

Markedet flommer over av smarte løsninger, og alle produkter blir smartere og smartere. Alarmer, låser, kamera, lys og termostater kan styres fra en rekke applikasjoner. Smart-TV og lydsystemer integreres mot talestyring og valgfri innholdsleverandører. Støvsugeren og plenklipperen robotiseres, og den nye bilen din trenger software-oppdateringer for å kunne fungere som den skal.

Dette er bare den spede begynnelsen av den teknologiske revolusjonen som “internet of things” fører med seg. I en jungel av produkter og tjenester, hvordan skal du som utbygger eller installatør kunne tilrettelegge for at dine kunder får levert et sluttprodukt som på en best mulig måte tilrettelegger for den teknolgiske utviklingen – uten at det krever større økonomiske eller byggetekniske endringer?

 

Rackit og NorDan lanserer ny teknologisk “livsløpsstandard” for bolig

  • Rackit samler alarm, automasjon, forsterkere, TV-dekodere, Apple TV samt alt tradisjonelt nettverksutstyr i et MediaRack med et helhetlig design.

 

  • Rackit samler alle dine smarthjemfunksjoner som alarm, kamera, dørtelefon, adgangskontroll, solskjerming, lys- og varmestyring i felles applikasjon fra Alarm.com.
  • Rackit leverer felles driftssystem for boligen, hytten,  bedriften du jobber for, eller blokken du bor i i samme applikasjon – vi har driftsløsningen som gir deg kontroll over alt fra en eiendom til flere tusen eiendommer samtidig.

NorDan Smarte Vinduer og Dører – for en sikrere og mer effektiv hverdag

Med elektronisk dørlås administrerer du tilgangen til hjemmet ditt helt nøkkelfritt. Du kan bruke låsen til å deaktivere alarmen eller låse opp døren med appen. Dørklokkekameraet har både HD-kamera, bevegelsesdetektor og toveis talefunksjon.

NorDans fullt integrerte vindussensor brukes til skallsikring og varmestyring av boligen. Styring av solavskjerming fra samme applikasjon.

 

Denne artikkelen er tidligere publisert i NorDans magasin Vindusposten.