Et smarthus laget for å leve med deg

To eldre som styrer smarthus via Rackit

Et smarthus skal være sikkert, trivelig og energieffektivt. Samtidig skal det være enkelt å bruke for folk i alle aldre. Rackit fikser alt – i ett skap.

Rackit sitt systemdesign er markedets mest komplette byggesett for IoT, nettverk og smarthus løsninger. I samarbeid med blant annet Alarm.com og NorDan tilbyr vi et bredt spekter av produkter og løsninger til både privatpersoner og utbyggere, som ønsker å følge med i den raske teknologiske utviklingen.

Styr alt fra én app

Boliger og leiligheter får stadig nye kommuniserbare enheter. FG-godkjent alarm, lysstyring, varmestyring, velferdsløsninger, integrert lyd og elektroniske dørlåser er bare noen av de nye smartløsningene på markedet.

Men for virkelig å fortjene merkelappen “smart” må disse løsningene kunne samles og brukes på én og samme teknologiske plattform. En plattform som er så enkel å bruke at svigermor klarer å styre boligen når hun sitter barnevakt.

Med Rackit-appen kan hun se hvem som ringer på døra, skru opp temperaturen på badet og dempe belysningen i stua – kun med et par tastetrykk på telefonen. Systemet har også innebygd automatikk og er selvlærende slik at dine bevegelser i boligen er nok til å fortelle systemet hva som skal styres når.

Skap orden i eget smarthus

Jo flere enheter i huset, dess mer rot blir det som regel. Med vårt MediaRack får du samlet alt teknisk utstyr på samme sted. Alle bokser og ledninger skjules i et diskret og stilrent skap.

MediaRacket skaper ikke bare orden i sakene, men gjør det også enkelt å installere og bytte ut enheter. I tillegg reduseres risikoen for brann.

Med andre ord – Rackit standardiserer og profesjonaliserer installasjonen av nettverksbaserte løsninger. Resultatet er et ryddig og brukervennlig smarthus.

Løsninger som lever med deg

Livet endrer seg, og da bør hjemmet ditt følge med. Rackits systemdesign er modulbasert og smartboligen din kan enkelt bygges om etter dine behov. Det er viktig at løsningene er tilpasset mennesker i alle faser i livet – fra unge voksne og barnefamilier til eldre som lever alene. Med Rackit kan du endre funksjonene som du vil, slik at du har de løsningene du trenger til enhver tid. Og ikke betaler for mer enn du trenger.

Et smarthus skal ikke bare leves i. Det skal leves med. Så uansett hvilke behov du har, gir vi deg en enkel, skreddersydd løsning der skjermer, alarmer, lyd, lys og varme styres via én app. Alt koblet sammen i ett MediaRack.

Stort enklere blir det ikke.

 

Se vår produktkatalog:

https://rackit.papirfly.no/readimage.aspx?pubid=dd11b3cc-c12a-4d67-8595-604d3263a83f