Et åpent system

Det kommer nye smarte produkter hver dag!

La dine egne behov legge føringene. Velger du et åpent, men sertifisert system som det vi tilbyr, kan du få en rekke tredjepartsløsninger tilpasset akkurat dine ønsker. Les videre, så vil du se hvilke utrolige muligheter du har til å bygge ditt skreddersydde, smarte hjem!

For å oppnå optimale smarte funksjoner, er hele poenget at flest mulig av de styrbare enhetene er tilknyttet samme plattform og styrt av en og samme app. Først når alarm, lås, lysstyring, velferd, varmestyring, styring av garasjeport, styring av screens og så videre er på samme app, opplever du den fulle gleden av husets smarte funksjoner.

Dørene og vinduene dine påvirker hele huset

Rackit og NorDan ønsker å tilby deg det siste nye innen Smart Hjem-løsninger. Målet vårt er å gi deg en totalløsning som innfrir både de behovene du har i dag og de som måtte komme. Det handler ikke minst om at du skal kunne velge mellom mange tjenesteleverandører Det gjør hverdagen enklere og tilrettelagt for et smart, sikkert hjem og bedre velferdsprodukter.

Flere eldre velger smarthus
Velferdsteknologi bidrar til økt sikkerhet og livskvalitet. Rackit leverer fleksible løsninger som kan endres i takt med behovene til huseiere i alle aldre.