Brukervennlighet

Det skal være enkelt å betjene det nye hjemmet ditt!

Smart skal være enkelt, ikke komplisert. Rackit benytter Alarm.Com sin prisbelønte løsning, som er basert på enkel betjening. Installatøren programmerer og tilpasser systemet ut fra dine ønsker, slik at boligen etterpå fungerer normalt og helt av seg selv. Du trenger kun å foreta små justeringer etter en tids bruk, for ytterligere å optimalisere bruken av systemet. Dette kan du gjøre selv eller ved hjelp av installatør.

Praktiske funksjoner

Når du kommer hjem taster du koden på din elektroniske dørlås, alarmen går av, døren låses opp, lyset går på i henhold til forhånds definert scene, samt varmen justeres opp med 3 grader i de valgte oppholdsrom.

Åpner noen en dør eller et vindu for å lufte ut, kan du velge at varmekilde inne skrus automatisk av.

Automatisk klimakontroll

Hvis du åpner en dør eller et vindu for å lufte ut, blir varmekilden på innsiden automatisk skrudd av. Dette gir deg en bedre kontroll over energiforbruket. Denne type funksjonalitet er et pluss både for lommeboka og for miljø.

Enkel overstyring

Ønsker du heller å styre alarm, varme, lys, garasjeport, dør og solskjerming manuelt? Da kan du selvfølgelig gjøre dette fra appen som følger med systemet, eller på den gamle måten – med brytere og dimmere. Det er jo viktig at svigermor også kan bruke boligen når hun er på besøk for å passe de små!

Alarm.com

Alarm.Com har utviklet og videreutvikler stadig markedets mest brukervennlige app. Med denne kan du enkelt lage regler, som for eksempel at alle lys går på med full styrke dersom brannalarmen utløses. Du kan også lage scener med forhåndsinnstilte statuser som “God natt”,” God morgen”, ”Ferie” og så videre.