Få kontroll over bedriftens energistyring og sikkerhet

Reduser energikostnadene dine ved å integrere alle de individuelle systemene i bygningen din i ett enkelt administrert system.

Ta grep om energistyring i bedriftens lokaler. Med flere tiltak kan energi spares. Det kan være styring av termostater i rom, benytte automatiseringer når lokalene er i bruk for opp og nedregulering av temperatur, styre screens/ ytre solskjerminger og knytte styring av solcellepanel inn i systemet.

Med én app styrer dere driften av virksomhetens bygg. Rackit systemet er et solid system med mulighet for påbygninger. Rackit-systemet kan fleksibelt tilpasses og utvidet etter bedriftens forskjellige behov

Styr hvor ansatte har tilgang med vår avanserte adgangskontrollsystem. Sikre at ingen uvedkommonede har adgang til bedriftens lokaler.

Vi tilbyr bedrifter både profesjonell vektertjeneste gjennom vår partner Avarn, og avansert sikkerhetsovervåkning av bedriftens lokaler med kamera og sikkerhetsustyr.

La oss gi din bedrift et godt tilbud

Vi tilrettelegger og knytter sammen både eksisterende og nye systemer. Sammen finner vi en optimal løsning og som du kan oppgradere etter behov.

De viktigste fordelene med bedriftsautomasjon

Sikkerhet – Effektivitet – Energibesparing

Automasjon er i dag en viktig del av byggets funksjon. Det handler om styring, regulering, overvåking og optimalisering av lys, energi og annet teknisk byggstruktur. Vi er opptatt av å tilby et helhetlig system der automasjon forstår byggets aktiviteter og handler utifra behov.

Kontroller ansattes tilgang til sensitive områder

Med innstillingene som finnes i app for adgangskontroll, kan bedriften lett styres hvor ansatte og besøkende har tilgang. Med få tastetrykk kan tilganger gis eller tas bort. Administrasjonen av tilganger har aldri vært enklere.

Alt i samme app og for flere bedriftslokasjoner

Med én app styrer dere driften av virksomhetens lokasjoner. RackIt systemet er et solid system med mulighet for påbygninger. RackIt-systemet kan fleksibelt tilpasses og utvidet etter bedriftens forskjellige behov

Styring av lys og varme i bedriftens lokaler

Lysstyring kan knyttes til resten av bedriftens automasjonsløsninger for en sømløs totalløsning. Flere lyskilder kan knyttes sammen til scenarier eller tidsplaner etter behov, sammen med regulering av temperaturen i lokalene.

Drift og vedlikehold

Vår serviceavtale sikrer dere kontiunerlig drift og support av løsningene dere har valgt hos Rackit.

Våre løsninger er enkle og sikre å drifte. Med presis tilbakemeldinger i systemet kan bedriften styre alle deler av virksomheten i lokalene. Vår serviceavtale gir i tilegg bedriften kontinuerlig drift.

Videoovervåking

Videoovervåking tilknyttet intelligente analysesystem sikrer at opptakene er tilgjengelig når du trenger det som mest. Kombinert med en komplett serie med kamera med høy kvalitet som er tilpasset installasjon i de fleste miljø, som bedrifter i alle størrelser vil få nytte av. Løsningen kan enkelt administreres fra alle digitale flater.

Skylagring og smart varsling

Video – overvåking tilknyttet intelligente analysesystem sikrer at opptakene er tilgjengelig når du trenger det som mest. Kombinert med en komplett serie med kamera med høy kvalitet som er tilpasset installasjon i de fleste miljø, vil sameier og bedrifter i alle størrelser få nytte av. Løsningen kan enkelt administreres fra alle digitale flater.

Felles løsninger for energisparing

Med vårt system har bedriften et styringsverktøy for for solcellepaneler som snakker med de øvrige funksjonene.

Kontroll over strømforbruk og kostnader

Smart energistyring gir både bedre komfort og lavere energiforbruk for bedriften. Settes en fast varmeplan opp, kan temperaturen reguleres etter når det er aktivitet i lokalene. En slik automatisk varmeplan vil kunne spare for store kostnader på strømregningen, samtidig som ansatte får et bedre inneklima.

9 Rackit SmartereBedriftsikkerhet
et byggesett, en app

Beskytt kritiske eiendeler ved å overvåke temperaturen i frysere/kjøleskap, serverrom, medisinsk utstyr og mer.

Motta varsler hvis temperaturene overskrides i et angitt område, og hent historiske rapporter som oppsummerer temperatur over tid.

Ferdig integrert fra NorDan

Flere av Rackit smartere bedriftssikerhets produkter kan leveres ferdig montert direkte fra NorDan fabrikk. Nye bygg standarder har gitt oss bygg med langt bedre isolasjonsevne enn tidligere, dette gjelder ikke minst for dører og vinduer. Men hvis noen åpner dører eller vinduer over lengre tid er det viktig at energikilden til oppvarming/ nedkjøling skrus av automatisk.

Styring av lys og varme i bedriftens lokaler

Lysstyring kan knyttes til resten av bedriftens automasjonsløsninger for en sømløs totalløsning. Flere lyskilder kan knyttes sammen til scenarier eller tidsplaner etter behov, sammen med regulering av temperaturen i lokalene.

Vekterutrykning – beskytt bedriftens eiendom

Med Nordens ledende sikkerhetsleverandør på laget, er bedriften sikret med en av Norges beste døgnbemannete alarmstasjoner. Avarn Security (tidligere Nokas) rykker ut dersom alarmen blir utløst, samtidig som operatører følger den pågående situasjonen live. Tjenesten inkluderer utrykning fra vekter, dag og natt, året rundt.

Tilrettelegg for en effektiv energisparing

Ta grep om energistyring i bedriftens lokaler. Med flere tiltak kan energi spares. Det kan være styring av termostater i rom, benytte automatiseringer når lokalene er i bruk for opp og nedregulering av temperatur, styre screens/ ytre solskjerminger og knytte styring av solcellepanel inn i systemet.

Brann- og røykvarsling

Få rask melding hvis en hendelse oppstår. Vår brann-og røykvarsling holder deg umiddelbart oppdatert i app hvis situasjonen skule oppstå. Vi kan også tilby direkteoppkobling til brannvesenet for kunder i Rogaland,

Ofte stilte spørsmål

Her er noen spørsmål som flere lurer på. Dersom du har andre spørsmål, kan du gjerne kontakte oss direkte